Tiden!

Hej mina vänner!!

Det har ju typ gott ett par dagar sedan det senaste inlägget!:(....men min tid är knapp,tyvärr!
Jaja nog tjat om det!
Vad har jag gjort?
Jo just det jag konfirmanderna ja! Jag kan säga att jag tagit fel! Det var inte film vi skulle se! Vi skolle gå igenom dopet och käka dop tårta! Så jag och niklas var där en timmer innan konfirmanderna kom och bakade/gjorde tårta! hm jag kan säga att jag aldrig i min fantasi trodde den skulle bli ätbar men det blev den! Supergod!!!! Alla var nöjda och träffen slutade gott!:P
Sedan kom jag hem å fick träffa min underbara pappa som kommit hem från sjukhuset!:)
Vi hade en trevlig kväll tsm!:) Annars flöt dagarna på som vanligt ! men på söndagen så träffade jag först min underbara vän Evve! i en typ timme å sedan "beårdrade":P pappa hem mig å städa! Det blev superfint!
JAha idag då! Morgonen blev ett rent ...... JA ! för jag fick lov att gå på en Elevrådsutb! p.g.a att eleverna inte tar dem ansvar dem får! och dem är välldigt enkla! Jaja skit idet!
Sedan har jag "Redigerat manus" med Ellen:) till en blivande teater pjäs!:).....
JAja nu väntar underbara scouterna!!:)

HA det gott!

Kramar!:)

Tjena, mitt bena!

Tjena, mitt bena.!


Ja ni två dagar har gott ! Kan ju berätta att jag sen senast hälsat på min underbara pappa på sjukhuset ! Han piggnar på sig och är för hoppningsvis på väg hem snart:D... Vill också tacka för all stöttning i svårare situationer denna vecka! Vad skulle man göra utan sina vänner?...Inte mkt antagligen!
Jahaja HAr även träffat bland det underbaraste i mitt liv, Scouter. Vi hade nämligen scoutmöte i måndags, som oftast, med bakning och underbara skratt! Om ni inte vet det så är scouterna som en extra "Familj" Man delar kärlek,omtänksamhet och sorg tsm!:)...så börja i scouterna vettja! Och sedan har jag träffat mina olika teater gruper idag! Och som vanligt gick hem med nya tankar och funderingar på det som teatern har att erbjuda!...Har även hunnit träffa nga vänner i all denna röra av estetik och andra trevligheter! Som t.ex Sara och lennart, Tack för att ni finns! Jaja livet fortsätter med nya glada överaskningar hoppas jag :)... imorrn skall jag möta mina underbara konfirmander! å vi ska se en film om Franciskus och käka gotti gotta ...Jaja Nu äre dax å sova troja God natt

Kramisar

Kärlek!

Kärlek vad är det?Är det ens en känsla är det något man kan röra vid?Jag tror att kärlek är någon sorts inre dragningskraft till någon eller något,en upplevelse med inlevelse,en dyrbar tid som man skall övervaka med allt man har och allt man känner.Jag vet inte är det ingen som kan försöka tala om för mig vad kärlek är.Varför kan man bli nobbad om man uttrycker ordet kärlek i andras närvaro?Jag har lärt mig en av flera viktiga saker i mitt liv.En tjej går inte att förstå sig på till 100% men dom går att älska

Ha det gott!!

Kramar

En tidig lördag!

Tjena!

Telefonen ringde tidigt idag! Jag flög verkligen upp ur sängen, bokstavligt.
Det var dax för arbete! Ni kanske undrar varför jag jobbar kl 08.30 en lördags morgon?
Men ljud och ljusteknik är inget åtta till fem jobb precis! Jaja jag pallrade mig iväg till teatern för at där sedan rigga i ordning till FLL:) Eftersom jag visste att jag skulle få träffa pappa på sjukhuset senare på eftermiddagen så gick arbetet undan!:)Det gick super bra!:)
Vid tolv tiden hade jag och en vän betämt träff för att plugga på bibblan men det blev inte så mkt plugg:P...Vi mest skrattde och hade roligt:D typ aja när vi väl satt där ringde telefonen,det var farmor.
Hon berättade att pappa skulle få operera om en fistel så jag kunnde inte hälsa på honom idg:(...besvikelsen steg men jag hade ju min vän som glädje mig!....ja just det om ni nu undrar ?
Det är så att min pappa är njursjuk och väntar på njur transplantation, Förhoppningsvis innan jul, och därför behöver han en "fistel" i armen för att kunna rena blodet med hjälp av en "dialysapparat"...Hm jag tror att det typ är en artär och en ven som är vad sa man säga "ihop satta" för att blodet skall forsa bättre !
Jaja hursomhelst så var vi klara,tyckte vi...Hm, och gick hem!
Jag gick till min underbara farfar !!...
Hos farfar hamnade jag vid datorn och sedan blev det gått käk,Stuvade makaroner och falukorv, som var super gott!.
Aja det var min dag  det!


Kramar på er!



Välkommen till min nya blogg!

Tjena!!

Jaja är så less på att nästan alla av mina vänner har en blogg och inte jag!:(...så jag tänkte försöka med att skriva nga rader i veckan!

Ha det gott

Kramar


RSS 2.0